A citromfacsaró sokak kedvence

citromfacsaró

A konyhai eszközt arra tervezték, hogy a citrusfélékből levet vonjon ki. A citromfacsaró leválasztja és összetöri a gyümölcspépét. Sokféle kivitelben van jelen az áruházak polcain, így kedvére válogathat.

A prémium változat rozsdamentes acélból készül, ennek köszönhetően ellenáll a gyümölcs savasságának. Kézi és elektromos típusban egyaránt megvásárolható. Az utóbbi előnye, hogy minden erőfeszítés nélkül nyerhető ki a friss gyümölcslé. Erőteljes és csendesen üzemelő motorral rendelkezik. Egyszerűen kezelhető és a tisztításával sem lesz különösebb probléma, hiszen az alkatrészek mosogatógépben is mosdhatók. Az elektromos citromfacsaró további előnye nem más, mint az időtakarékosság. Csak belehelyezi a gyümölcsöt, megnyom egy gombot és a gép már készíti is a vitamindús nedűt.

Nagycsaládosoknak kifejezetten jó választás, hiszen kézzel elég időigényes és fárasztó lenne mindenkinek gyümölcslevet préselni nap mint nap. A citromfacsaró megvásárlásával nagymértékben hozzájárul az egészséges életvitel megteremtéséhez.