AL KO fűnyíró traktor a kényelmes munkához

al ko fűnyíró traktor

Ha egy gazdának nagy területet kell rendben tartania, akkor bizony nem elég egy egyszerű fűnyíró. Nagyobb kertek hatékony és gyors fűnyírására optimális modell az AL KO fűnyíró traktor, amit beszerezhetünk a parasztplaza.hu webáruház jóvoltából.

Persze itt is többféle található a kínálatban. A Solo By AL-KO T16-103.7 HD V2 Comfort fűnyíró traktor az adott termékcsalád legnagyobb típusa. Vágómagassága egy fogantyúval 6 fokozatban, 30-80 mm-ig állítható. A nagyobb területek karbantartására tökéletesen alkalmas ez az AL KO fűnyíró traktor, ami a nevéhez híven, kényelmes használatot tesz lehetővé. Benzinmotorral működik, széles kerekeinek segítségével pedig biztonságosan és optimálisan lehet haladni vele. Gyakran mondjuk egy-egy nagyobb kert láttán, hogy ezt dolog végigjárni, nemhogy megdolgozni.

Ha az említett AL KO fűnyíró traktor kerül megvásárlásra, akkor igazán komfortosan haladhatunk és a fáradságot elfelejthetjük. Bár nem csekély beruházás egy ilyen hasznos gép, mégis megéri kifizetni.