A biciklis bukósisak vagány kiegészítő

biciklis bukósisak

Betekintést nyerni a biciklizés világába óriási móka, de ugyanakkor veszélyes is. A pedálozás és egyensúlyozás megtanulása közben súlyos baleset is történhet, ezért biciklis bukósisak hiányában ne engedjük, hogy a kicsik egyedül próbálgassák a képességeiket! Sőt, a könyök-, térd- és csuklóvédő se maradjon el a védőfelszerelés beszerzésekor, ha nem szeretnénk, hogy egy csúnya horzsolás letörje a kezdeti lelkesedést.

Ma már nagyon menő darabokat lehet kapni, így még nagyon rábeszélni sem kell a gyermekeket a viselésükre, csak nekünk kell gondoskodni a megfelelő méretű biciklis bukósisak, meg egyéb védők megvásárlásáról.

Ha pedig megszokják, hogy ezeket viselni kell, akkor bizonyára később is szívesebben fogják magukra csatolni a védőfelszerelést, ami nekünk, szülőknek is nagy megnyugvást jelent. Hiszen hiába a magabiztosság és a rutin, baleset többéves biciklis múlttal a hátuk mögött is történhet, akár önhibájukon kívül és adott esetben életmentő lehet, ha a kedvenc biciklis bukósisak a fejükön van.