A fogpótlás esztétikailag kötelező

fogpótlás

Az ember általában akkor fordul az orvoshoz, amikor valamilyen problémával küzd. A fogpótlás viszont néha esztétikai opció és ugyanolyan fontossággal bír, mint egy sürgősségi beavatkozás. Az életünk általában kiszámíthatatlan, még akkor is történhetnek kellemetlen meglepetések, amikor mindent tökéletesen elterveztünk.

Gondoljunk csak egy nagy esésre vagy valamilyen balesetre, amiben éppen a fogaink bánják. Amikor az ember fogai sérülnek, akkor a fájdalom mellett, a kellemetlenség érzésével is meg kell birkózniuk, ez pedig szinte azonnali önbizalomhiányhoz vezet. Ha megszoktuk, hogy eddig bátran mosolyoghattunk, de most hirtelen inkább takarnánk a szánkat, akkor folyamatosan kényelmetlenül fogjuk érezni magunkat, ezt pedig a közeli környezetünk is észreveszi.

Néha adni kell az esztétikára is! Egyeseknek úgy tűnhet, hogy a fogpótlás felesleges szépészeti kérdés, pedig ennél sokkal fontosabb. A szép mosoly megadja az esélyt az új barátok és az új szerelem megtalálásához, ezért ne várjunk vele!