A Héra festék többféle kivitelben kapható

héra festék

Ajánlott a tartósság szempontjából minőségi készítményeket alkalmazni a kül- és beltéri felületeken. A Héra festék termékcsalád darabjai között minden érdeklődő meg fogja találni a számítását, úgy tartósság, mint a könnyű kezelhetőség és az esztétikus végeredmény aspektusából.

A vitalkolor.hu webáruházban beszerezhető számos Héra festék, legyen szó beltéri egyszerű, esetleg mosható selyemfényű vagy matt változatról, homlokzatra és mennyezetre valóról, diszperziós és folttakaró mélyalapozóról, lábazatfestékről, mészalapú készítményekről, páraáteresztő szilikát keverékről, penészgátló oldatokról, előre bekevert vékonyvakolatokról. A legkisebb kiszerelés 1 literes, de a masszák elérhetőek akár 15 literes vödrökben is.

Ezeket abban az esetben érdemes megvásárolni, amennyiben nagyobb méretű felület festésére van szükség. A Héra festék kategóriának mindegyik típusa magas minőséget képvisel és ennek köszönhetően a megfelelő módon történő felvitelt követően, időtálló és esztétikus megoldást biztosít.