A hőszivattyúk típusai: ezeket érdemes tudni róluk

hőszivattyúk

Mindannyian arra törekszünk, hogy az otthonunkat a lehető legkényelmesebb és energiatakarékos módon rendezzük be, hogy adott legyen benne a fűtés, hűtés, meleg víz a nap minden percében. Bár nem apró befektetésnek számít, de mindez elérhető egy színvonalas, modern hőszivattyú munkája révén. A hoszivattyu-nagyker.hu weboldalon könnyen összehasonlíthatja egymással a hőszivattyúk különféle típusait. Ahány gépezet, annyiféle pozitívum és mindegyiknek megvan a maga előnye.

Például a webáruház termékpalettáján helyet kapott Cascade HearStar CRS-CQ6.0Pd/NhG-K 6,0 kW monoblokk kialakítású hőszivattyú segítségével megoldható az épület fűtése, hűtése, illetve a használati meleg víz előállítása. A szerkezet még extrém időjárás esetén is stabilan és megbízhatóan funkcionál, méghozzá rendkívül költséghatékonyan, hiszen A+++ energia besorolású. Napelemes rendszerrel is össze lehet kapcsolni, ami azért nagyon jó megoldás, mert így a működtetésének költsége akár nullára csökkenthető. Nagyon kényelmesen vezérelhető, wifi rendszeren keresztül akár távolról is időzíthető, programozható ez a hőszivattyú.

Érintőképernyős kezelőpanelen keresztül vezérelhető, csendes működésű és az időjárás követő üzemmódnak köszönhetően, kiemelkedő hatékonysággal dolgozik. Természetesen a webshop kínálatában egyéb modellek is megtalálhatóak. Mindegyik mellett részletes leírás olvasható, amelyekből megismerhetőek az adott gépezet tulajdonságai. Így könnyebb lesz dönteni valamelyik modell megvásárlása mellett.

Az LG THERMA V split hőszivattyú a gyártó legújabb újépítésű és felújítandó lakóházaknak szánt levegő-víz készüléke, ami energia-megtakarítást biztosít, az LG továbbfejlesztett fűtési technológiájának köszönhetően. Kiválóan alkalmazható különböző fűtési megoldásokra, egészen a használati meleg víz szolgáltatásig. Ezzel a hőszivattyúval a gyártó egyedülálló fogyasztói értékeket hozott létre, amilyen az energia-megtakarítás, a kényelem, az egyszerű irányítás stb. Igazán magas szintű komfort biztosítható egy ilyen hőszivattyúval.