A Hunter öntözőfej szakszerű tisztítása

hunter öntözőfej

A locsolóberendezés kiépítésekor, ha ezt a terméket választja, akkor biztosan nem lesz probléma a díszkert vízellátásával. A Hunter öntözőfej rotoros és a spray típusban egyaránt elérhető.

Eltérő elven működnek, viszont a tisztításukat ugyanazon módszerrel kell kivitelezni. Mindkét változat ritkán, de igényli a karbantartást. A víz csak akkor tud akadálytalanul kijutni a csövekből, ha a szennyeződések nem állnak az útjába. Ezért van jelentősége a rendszeres és precíz tisztításnak. A folyamat első lépéseként a fúvókákat ki kell tekerni a szórófejből. Maga a ház alatt egy szűrő van, amit javasolt gyakrabban átmosni. A Hunter öntözőfej tetejének eltávolítása a következő fázis.

Ez azért fontos, mert így az egész belső szerkezetet ki lehet emelni, aminek az alján egy másik szűrő várja a tisztítást. Ha mindezzel megvan, akkor nem marad más hátra, mint összerakni. A Hunter öntözőfej gyorsan telepíthető. Kiváló alternatívát jelent abban az esetben, ha minőségi alkatrészekből szeretné összeállítani a rendszert.