A játék makett a szórakoztató időtöltést szolgálja

játék makett

Minden apróságnak nagy boldogságot okoz, amikor addig nem látott, újdonságnak számító játékszerrel foglalatoskodhat. A játék makett szenzációs összeállításának jóvoltából, a picik rajonganak az egyedi technikával kialakított elemek összeszerkesztéséért.

Szórakoztató és vidám időtöltésnek tudható be az alkotóelemek összeállítása és későbbi szétszedése. A sok darabból álló kisautó megépítése több órát is igénybe vehet, az aprócska csavarok és alkotórészek egymásra építése összpontosítást követel, ennek ellenére a csöppségek kiváló akadálymegoldó képességüknek köszönhetően, hamar végeznek a remekművel. A csomag tartalmazza a miniatűr, sok színben pompázó alkotóelemeket és egy imbusz kulcsot is, aminek használata hozzájárul a gyors munkavégzéshez. A játék makett összerakásához rengeteg alkotóelemet fel lehet használni, amelyek könnyűszerrel összeilleszthetőek.

Egy autó 10 lehetséges változatban is megépíthető, a régebbi modellek nehézség nélkül összepárosíthatóak az újabban megjelenő kiadásokkal.