A kapucnis felső komfortos viselet

kapucnis felső

A hűvösebb időszakok beálltával a legkényelmesebb viseletnek számít ez a felöltős ruhadarab a munkahelyen és a sporttevékenységek alkalmával egyaránt. A sportos, esetleg cipzárral is ellátott kapucnis felső az egyenruha remek kiegészítő darabjának tudható be, puha textúrája jóvoltából komfortos és jelzi az egyén hovatartozást is.

Könnyen hímezhető, a minőségi anyagának köszönhetően, vagyis bármilyen céges logó egyszerűen rávarrható. A kapucnis felső különféle színben és méretben érhető el. Számtalan modell megtalálható a klasszikustól, a modern szabásúig . A megfelelő kiválasztása és egyedivé varázsolása a munkáltató képzeletére van bízva. A Fruit of the Loom kapucnis felső mindkét nem kedvencévé válhat, sajátos megtervezésének köszönhetően.

Kitűnő minőségű, olasz tervezésű, cipzárral vagy kenguru zsebbel ellátott kardigán. Remek hőtartó, az esős, hideg napokon előszeretettel hordható. A kapucnis felső nemcsak a munkahelyen bizonyul remek választásnak, ugyanis kitűnő lehet a kikapcsolódást biztosító szabadtéri tevékenységek alatt is.