A mobil raktár segítségével megszűnnek a tárolási problémák

mobil raktár

Az átmeneti és hosszú távú tárolás megoldható innovatív módon is, nem feltétlenül szükséges klasszikusan szilárd épületekben gondolkodni. Rendkívül magas teherbírással rendelkeznek a mobil raktár konténerek, ráadásul por- és cseppmentesen zárnak, megvédve ezzel a bennük elhelyezett tárgyakat az időjárás viszontagságaitól.

Biztonsági szempontból is kiemelten teljesít a mobil raktár, hála az igen ellenálló acéllemez burkolatnak. A festés időtálló KTL formátumú. A komplexum magáncélok mellett, felhasználható a kereskedelmi és ipari szektorban, de rendezvényeken és az esetleges katasztrófaelhárító feladatok során is jól teljesít.

Eltérő méretben találhatóak meg ezek napjaink kereskedelmi kínálatában, de a legtöbb gyártó és forgalmazó cég egyéni igények alapján készült tervek megvalósítását is elvégzi, amennyiben a vásárló nem találná meg azt a modellt a kínálatban, amelyikre szüksége van. A megfelelő méretű mobil raktár beállításával szavatoltan teljes mértékben megszűnnek a raktározási gondok.