A Naturmind a fogyni vágyókra is gondol

Naturmind

A gluténmentes étrendre való áttérésnek általában két fő oka van: a vágy, hogy az étrendünk csak egészséges ételeket tartalmazzon és a lisztérzékenység. A glutén intoleranciával diagnosztizáltaknak a Naturmind termékek jelentenek kiutat ebből a kellemetlen helyzetből. Aki nem szeret főzni, vásárolhat kész zabkását, aminek az elkészítése csak néhány percet vesz igénybe.

Ezekhez rizst, kukoricát és kölest használnak alapanyagként. A zabkásák könnyen emészthető fehérjéket, rostokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek csökkentik a vércukorszintet és normalizálják az emésztőrendszer működését. A Naturmind gluténmentes gabonafélék sokaknak az egészséges táplálkozás alapját képezik.

A gluténmentes köles, akárcsak a hajdina, népszerű és hozzáférhető termék. Ennek mindössze egyetlen adagja tartalmazza a szervezetnek elegendő mennyiségű rostot, lecitint, B -vitamint és vasat. A Naturmind zabpehelyliszt alacsony kalóriatartalmú, ezért a fogyni vágyóknak is ajánlott. A nyomelemek egész komplexuma mellett, A- és E-vitamint is tartalmaz.