A plasztikai sebészet az ember önértékelésén is segíthet

drfalus

Nagyon kellemetlen és lelkileg is megvisel egy hölgyet, ha nincs megelégedve az alakjával, de ha a kisméretű keblei miatt szomorkodik, akkor tudnia kell, hogy ezen könnyen lehet segíteni. A mellplasztika egy népszerű szépészeti műtét, ami után megszűnnek a kellemetlenségek és újra a régi vidám hangulatban telnek majd a napok.

Ha valaki elégedett a külsejével, és jól érzi magát a bőrében, az élet számos területén lehet sikeresebb (forrás: drfalus.hu). Tehát, ha Ön is hasonló gondokkal küzd, akkor javasolt felkeresnie az említett weboldalt és felvenni a kapcsolatot dr. Falus György plasztikai sebésszel.

27 év plasztikai sebészeti és mellnagyobbítási tapasztalatának összes részlete megismerhető a weboldalon. Hogyha ezt végigolvassa, akkor bizonyosan minden kérdésére választ fog kapni. Ezek alapján meghozhatja életének egyik különösen fontos döntését.

Többféle mellimplantátum beültetésével végezhető el a mellnagyobbítás és ez a választék folyamatosan bővül a plasztikai sebészet fejlődésével. Színvonalas márkák termékei közül választhat az implantátumok között.

Alakjuk szerint ezek lehetnek kerek és csepp formájúak, a felszínük szerint sima, érdes, microtexturált és poliuretán, az anyaguk tekintetében pedig szilikon, illetve annak tovább fejlesztett változata, a kohezív gél, valamint a sóoldatos implantátum.

Azt, hogy melyik lesz a leginkább megfelelő, minden esetben a plasztikai sebész és a páciens együtt dönti el. Voltaképpen a mellimplantátumok behelyezése is többféle módszerrel végezhető. Alkati adottságoktól függően, izom alá vagy izom fölé javasolt a behelyezés.

A mellnagyobbítás nemcsak a keblek méretének növelésére, hanem a kicsi vagy kissé megereszkedett mellek formázására is alkalmazható. Ebben az esetben arányosabbak, formásabbak és feszesebbek lesznek a keblek, ezáltal a hölgyek megjelenése sokkal kitűnőbb lehet, ami növeli az önbizalmukat.

Nagyon jóleső érzés, amikor egy hölgyet elismerő pillantások kísérnek az utcán. Adja meg Ön is magának ezt a kellemes érzést, ha pedig szükséges, akkor végeztesse el a beavatkozást!