A Relax Dental Center és a lupé nagyító

Relax Dental Center

Egy fogászati rendelő színvonalát nem csupán az otthonos környezet és a munkatársak szakértelme, de a professzionális eszközeik is emelhetik. A Relax Dental Center munkatársai a négyszeres nagyítást biztosító lupé orvosi nagyítóra esküsznek. A diagnosztikai és kezelési döntéseket nagymértékben elősegíti, az elváltozás biztosabban állapítható meg általa.

Fúrás vagy csiszolás esetén a fogszövetből kevesebbet kell eltávolítani és kisebb az esély, hogy a területet nem igényel majd gyökérkezelést. Kevesebb szövetveszteség által kisebb az esély a szövődményekre és a fájdalomra. Gyorsabb gyógyulást eredményez, a páciens kisebb terhelésnek van kitéve.

Dr. Kelemen Péter, a Relax Dental Center szakorvosa már 10 éve használja ezt az orvosi eszközt, hogy a betegei problémáit minél nagyobb precizitással tudja felmérni. Habár ma már stressz- és fájdalommentesen részesülhetünk fogászati kezelésekben, ez esetben is a legfontosabb a prevenció. Őrizzük meg fogaink épségét a rendszeres, helyes fogmosással!