A tökéletes gyerek óra nyomában

Gyerek óra

A gyermekek köztudottan szívesen utánozzák a felnőtteket, legyen szó a viselkedési normák elsajátításáról, az egyéni világszemléletről, a stílusról, vagy a karórák szeretetéről.

Szerencsére nagyon sok gyártó felismerte ezt az igényt és az évről-évre piacra dobott kollekciók között helyet szorítanak a bájos gyerek óra modelleknek is. A gyerek óra, csakúgy, mint a felnőtt társai, az időmérésén túl, számos praktikus funkcióval örvendezteti meg a felhasználóját.

Nagyon sok gyerkőcöknek készített ketyegő méri a tulajdonosa aktivitását, pulzusát vagy az alvásának a milyenségét. Természetesen ezek az egységek, mivel mégiscsak az eleven kis lurkóknak készülnek, többnyire az esztétikai értékeik terén jeleskednek.

Vidám színek, aranyos minták és mesehősök dominálnak a gyerek órák külső jegyei szempontjából. Ha a gyerek óra vásárlása kerül terítékre, érdemes szülőként kicsit mélyebbre nyúlni a zsebben és az elismerten strapabíró darabok között válogatni, ismervén a gyerkőcök állandóan mozgó, kissé gondatlan magatartását.