A víztisztító szerves anyagoktól mentes italt ad

víztisztító

Az általunk forgalmazott, fogyasztói normáknak megfelelő otthoni tisztító berendezések a fogyasztható vízért és az egészégnek a megőrzéséért vannak. A Wellnet víztisztító a lebegő anyagoktól is mentesíti a folyadékot, de mivel két fokozatban dolgozik, a második szűrési fázis szerepe sem elhanyagolandó.

A rendszerben található aktív szén a csapvízben található klórt, a halogénezett metánszármazékokat is remekül kivonja, valamint azokat a vegyületeket, amelyek rontják a víz ízét, szagát. Az alapszabály, hogy a víz egy színtelen, szagtalan és íztelen folyadék. Ha Ön másképp tapasztalja meg ezt, akkor biztosan víztisztító kell annak alapos megszűrésére.

Amennyiben tőlünk vásárol víztisztító berendezést, nemcsak egy tartós, több ezer liter folyadék tisztítására alkalmas eszközt kap. Napokat, hónapokat vagy éveket is kaphat, amit az egészségmegőrzésnek köszönhet. Négyféle garanciával értékesítjük a termékeinket, amiről alaposabban honlapunkon olvashat. A szállítás és fizetés feltételeiről is ugyanitt kap részletesebb ismertetőt.