Adidas cipő a sportok kedvelőinek

adidas cipő

Ki ne ismerné a világhírű sportszer márkát, amit a jellegzetes három csík fémjelez? Mára az egyik vezető szerepet betöltő márka az Adidas, a világ minden területén elterjedt a professzionális sportok kedvelői közt, de az utcai divat világában is egyre meghatározóbb.

A német sportszergyártó cég története 1924-ig nyúlik vissza, ekkor hozta létre a cipőgyárát két testvér, majd idővel kettéváltak, hogy külön-külön létrehozhassák a mára világhíressé vált két cégóriást, az Adidast és a Pumát. Az Adidas cipő akár sportos, akár klasszikusan kényelmes modelljei kortól, nemtől függetlenül minden elkötelezett vásárló kedvencei.

A cipoker.hu weboldalon megbízhatóan a gyártótól származó modellek széles választéka található férfi és női változatban egyaránt. A közkedvelt és divatos sneakerek, a mai kedvencek is óriási választékban elérhetők a sportcipők és egyéb Adidas cipők mellett. A modern dizájn nemcsak az Adidas cipőkön köszön vissza, de a márka számos kiegészítőhöz, táskákhoz, órákhoz is a nevét adta, amelyek kiváló minőséget garantálnak.

A kényelmesen elegáns Bugatti női cipő

A világszerte óriási népszerűségnek örvendő Bugatti márka egy véletlennek köszönheti a hangzatos nevet. De pont ez a véletlen garantálja a Bugatti női cipő sikerét. Annak idején a bevezetésre kerülő divatmárkához az akkori igazgató más ötlet híján rábökött egy névre a telefonkönyvben és így döntött a Bugatti név mellett, amely azóta bebizonyosodott, hogy jó választásnak bizonyult.

A Bugatti néven elhíresült ruházati termékek hamar hírnevet szereztek maguknak, de eleinte csak kabátokat és más ruházati termékeket forgalmaztak, a cipők gyártása csak 1991-ben kezdődött meg. Akár a Bugatti női cipő került szóba, akár valamelyik férfi modell, a kiváló minőségű lábbeli viseléséhez egy olyan életérzés is párosult, amely hamar meghódította a célközönséget.

A gyártó folyamatos, innovatív fejlesztéseinek köszönhetően mindig képes a megújulásra, rendre meglepve a divatvilágot és a vásárlóközönséget. A Bugatti női cipők és férfi példányok a világ szinte minden országában kaphatók, a cipoker.hu webáruház pedig széles választékban kínálja vevőinek.