Advantix spot on a vérszívó rovarok megállítására

Advantix spot on

A nagyobb testű négylábú kedvencek, amilyenek többek között a kutyák is, a szabadban fokozottan ki vannak téve a különféle paraziták támadásainak. Ha el akarjuk kerülni, hogy kullancs, bolha, szúnyog vagy más vérszívó rovarok támadják meg bundás játszótársunkat, akkor az Advantix spot on termékek felé forduljunk bizalommal!

A hatékonyságot két anyag együttes ereje garantálja. Tartsuk szem előtt, hogy az aktuális kezelés összesen 4 hétig tartja hatását, azután ismételni kell! Előzzük meg a fertőzések kialakulását és legyünk mindig éberek! Ha már a szőrmók ránk vigyáz, akkor tegyük ezt meg mi is érte az Advantix spot on beszerzésével!

Fokozott veszélynek vannak kitéve azok az egyedek, amelyek rendszeresen a szabadban tartózkodnak és kontrolálatlan körülmények között élnek. A vérre szomjazó kártevők alig várják a „svédasztalt”, amire rávethetik magukat. Az Advantix spot on már az internetről is megrendelhető többféle kiszerelésben és kedvező árak mellett. Olvassuk el a használati útmutatót, majd gondoskodjunk a kellő védelemről!