Antibakteriális hatással is bír az oliva szappan

Oliva szappan

Puha és hidratált, pattanásoktól mentes arcbőrt szeretne? Válasszon természetes alapanyagból készült terméket, ami kellően tisztít és hidratál is egyben! Az oliva szappan otthoni is előállítható, természetes összetevőkből, ami jótékony hatással van a hajra és a bőrre.

Extra szűz, hidegen sajtolt olívaolajt, ásványi anyagokat és flavonoidokat tartalmaz, amelyek gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatással bírnak. Mindennapi használata mellett, a bőr feltöltődik vitaminokkal, újra rugalmassá és hidratálttá válik.

Az oliva szappan alapanyagai gyorsan beszívódnak az epidermiszbe, így kellően nyugtatják és lágyítják azt. Nem tömítik el a pórusokat, ennek köszönhetően a bőr zsírháztartása normalizálódik.

Az olíva olaj megköti a bőr nedvességtartalmát és a gyenge, kiszáradt hajszálakat vitaminokkal tölti fel. Az oliva szappan antibakteriális hatásának köszönhetően, enyhíti a gombásodás tüneteit és védelmet nyújt az újabb fertőzésekkel szemben. Javítja a sejtek regenerálódó képességét, sőt, még a férfiak is előszeretettel használják a borotválkozást követően.