Az autóba tehető telefontartó nagyon praktikus

Mágneses telefontartó

Aki sokat vezet, annak nagy hasznára válik egy praktikus tartó, amibe könnyedén belehelyezheti a telefonkészülékét. Az általunk forgalmazott telefontartó mindegyike kiváló anyagfelhasználással készült, stílusos modern dizájnnal remekül igazodik az autó beltéréhez, legyen szó szellőzőre, műszerfalra rögzíthető darabokról.

Egy telefontartó segítségével mindig karnyújtásnyira tarthatja a készülékét, amin navigációs programot működtethet, zenelistát futtathat, esetleg hand free beszélgetést folytathat.

Nagyon kedveltek például a Baseus Privity Pro, a Baseus Osculum Gravity és a Baseus Star Ring modellek. A nálunk megtalálható széles telefontartó felhozatal mellett, érdemes válogatni a megannyi töltő közül is egyet, amivel mindig áram alatt tudja tartani mobilját.

Az okostelefonok ugyanis a gyakori használat miatt nagyon gyorsan merülnek és energiatáplálásra van szükségük. Még több hasznos információ a honlapunkon kapható vagy kérhető a munkatársainktól a telefonos elérhetőségeinken keresztül!