Barbie a sellő baba képében

sellő baba

Ki ne ismerné a kis sellőlány, Ariel meséjét, aki a csodás hangját is feláldozta azért, hogy lábai lehessenek? Már generációkkal ezelőtt is ezen a Disney mesén nőttek fel a gyerkőcök és azóta még nagyon sok verzió született belőle.

Tehát, a sellő baba sikerén sem lehet csodálkozni, hiszen minden kicsi és nagy találkozott már mesekönyvben és a képernyőn is az uszonyos hősökkel. Akiket pedig elvarázsolt a varázslatos vízi világ, azokat szinte biztosan vonzani fogja, hogy a sellő baba révén újra élhessék a történéseket és akár új sztorikat is kitalálhassanak.

Ha a kislánya is odavan a félig ember, félig hal lényekért, akkor a jatekotthon.hu webáruház révén, akár akciós árért cserébe is meglepheti őt egy sellő baba átadásával. Szinte garantált, hogy az ajándék célba ér, hiszen a sellő baba megtestesítője Barbie, az apró hölgyek másik nagy kedvence.

Válassza ki azt a modellt, amelyikről úgy véli, hogy a legjobban tetszene neki és meglátja, Önnek is örömet fog okozni a sellő baba azáltal, hogy a gyermeke fülig érő mosollyal az arcán fogja meghálálni a meglepit!