Betonjavító anyagok speciális összetevőkből

Minden, ami a felújításhoz szükséges

Az építészetben rendkívül gyakran használt anyagnak számít. Az építészek többféle betonkeveréket alkalmaznak az épületeknél, mert az alapanyagokat eltérő arányban kell összekeverni, hogyha a alap leöntéséről van szó és más arányban, amikor a betonfalak felhúzása a cél.

Egy idő után azonban szükségessé válik a betonjavító anyagok használata, mert még ezen a rendkívül ellenálló anyagon is képes nyomot hagyni az idő vasfoga. A legnagyobb ellenségének a nedvesség számít, ami szép lassan elkezdi roncsolni a szerkezetét.

Hogyha repedések keletkeznek rajta, akkor azokba beszivárog a víz, télen megfagy, kitágul így tovább roncsolva az egész épület betonszerkezetét. A betonjavító anyagok olyan speciális összetevőkből állnak össze, amelyek biztos kötést hoznak létre a sérült betonfelületeken.

Sokkal gazdaságosabb betonjavító anyagokat használni, mert így nem kell feltörni az egész kocsifeljárót például, hogyha abból már hiányoznak darabok és megjelentek rajta itt-ott a repedések. A betonjavító anyagok tökéletesek felújítás céljából.