Biztonságos és hatékony az AL KO elektromos láncfűrész

Elektromos láncfűrész erős motorral

A benzines láncfűrész a rendszeres karbantartás hiányában elég könnyen meghibásodik és elég nagy zajjal jár a használata.

Az AL KO elektromos láncfűrész felépítése ezzel szemben egyszerűbb, ám legalább olyan hatékony a ház körül és még csendesebb is. Ezért, ha nem akarjuk nap mint nap fokozott igénybevételnek kitenni, akkor kitűnő választásnak fog bizonyulni, már csak az ára miatt is. Érdemes a denakert.hu webáruház kínálatából válogatni, mert nem ritkák az akciós termékek ebben a kategóriában.

Az AL KO elektromos láncfűrész ergonomikus kialakítása kényelmessé teszi a használatát, ezért nem fárasztja annyira a használójának a csuklóját, de a súlyelosztásra is külön odafigyeltek a tervezéskor, emiatt pillanatok alatt felaprítható, akár egy többméteres gerenda is.

Az AL KO elektromos láncfűrész automatikus lánckenése megkönnyíti a karbantartást. Nem kell minden használat előtt és után olajozni a láncot. A láncmegállítást biztosító kengyel pedig kiemelten biztonságossá teszi az AL KO elektromos láncfűrész használatát.