Borbély szalon a gengszterek aranykorából

gcutzbarbershop

A férfiak a kiváló szolgáltatásokért és a páratlan atmoszféráért járnak a G-Cutz barber shopba. Az utóbbi maximálisan érthető és ha Te is voltál már, akkor tudod, hogy miről van szó. Gyakorlatilag kisebb időutazást élhetsz át ennél a borbély szalonnál.

Itt a szakértelem teljes mértékben adott, hiszen a borbélyok a férfi frizurák és hajstílusok nagy ismerői és mesterei. Ezt a helyet akkor is nyugodtan lehet választani, ha épp nem tudod, hogy milyen frizura állna jól Neked. Ebben is tud segíteni a személyzet.

Ha viszont már képben vagy a férfi hajstílusokkal vagy eldöntötted, hogy milyen hajat szeretnél, akkor csak annyi a dolgod, hogy megosztod az elképzeléseid a borbéllyal, aki azonnal munkához is lát. Ha esetleg úgy érzi a szaki, hogy lehetne javítani az ötleten, akkor megosztja veled a véleményét.

Egyre többen kedvelik mostanság a klasszikus katonasérót, azaz a buzz cut-ot. Mi is ez? A buzz cut, ahogyan a neve is mutatja, a géppel vágott, rövid katonai séró. Eredete a hadseregre vezethető vissza, ahol is a sisak viselete, a reggeli elkészülési rutin extra rövidsége és az uniformizáció követelte meg a rövid hajat.

Ez érthető is, hiszen egyszerűen nem teheti meg egy katona, hogy egy pompadourban jelenik meg a parancsnoka előtt reggel. Formázott frizurát a katonaságban leginkább a tiszteknél lehet látni a filmekben. Ez nagyon is igaz a modern kor katonáira. Azt még tudni kell itt, hogy a bőrnyak típusú frizura igazán a 20. században kezdett népszerűvé válni a hadseregben.

Természetesen voltak olyan idők, amikor nem a felnyírt haj volt a divatos a hadseregben. Nyilván az itt dolgozó borbélyok ennél egyedibb hajkoronákat is megcsinálnak. Minden attól függ, hogy mit is akar a kliens.

Ha felkeltette az érdeklődésed ez a barber shop, akkor nyugodtan látogass el a gcutzbarbershop.hu oldalra, ahol még több infót megtudhatsz a csapatról, szolgáltatásokról, árakról és minden másról. Rengetegen azért választják ezt a helyet, mert itt reális áron lehet igényelni a nagyon egyedi szolgáltatásokat.