Bőrönd 55x40x20 méretben, önállóan és szettben

bőrönd 55x40x20

A bontour.hu webáruház kimondottan utazótáskák és kiegészítők értékesítésére specializálódott. Ennek megfelelően, mindenféle méretű és kialakítású bőrönd szerepel a termékpalettájukon, így egészen biztosan mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

Például bőrönd 55x40x20 méretben több mint 30 féle van a kínálatukban, tehát ha valaki egy jó kis kézipoggyászt keres, akkor garantáltan nem kell üres kézzel távoznia. Ugyanakkor bőrönd 55x40x20 cm kialakításban szettek részeiként is kapható, tehát érdemes elgondolkodni, hogy mi lenne az előnyösebb választás.

Ha lassan a nagyobb bőröndje is cserére szorul vagy még nincs is akkora utazótáskája, amibe akár 1-2 hétre elegendő holmi is belefér, akkor ajánlott megfontolni egy szett megvásárlását.

Így a bőrönd 55x40x20 önállóan is használható lesz, de a rendelkezésére fog állni 1 közepes és 1 nagyobb táska is, amiket megpakolhat, amikor hosszabb útra indul. A méretesebb példányokat szintén nem muszáj egyszerre használnia. A helyzettől függően eldöntheti, hogy a bőrönd 54x40x20 mellé mit visz még magával.