Diszkrét díszítésű csipke menyasszonyi ruha

Csipke menyasszonyi ruha

Vannak, akik kedvelik a gazdagon díszített ruhákat, de nem mindenki. A vezető tervezők is inkább azt a típusú csipke menyasszonyi ruha fazont kedvelik, ahol minőségi alapanyagból készül valamilyen elegáns, de diszkrét betoldás.

Ez lehet a ruha teljes felső része, illetve a hátoldali rész vagy elől. Manapság egyre többen kötnek házasságot idősebb korban, amikor már nem a fodros és túldíszítet ruha illik a menyasszonyra. De talán ez divat kérdése is, hiszen ma a simább vonalú darabok a kelendőbbek.

Ha teljes egészében csipke menyasszonyi ruha a kérés, akkor is gyakran kevés alsószoknyával, inkább az A vonalú modellek a kedveltek. A vezetőtervezők azért díszítésként gyakran használnak csipkét, de az inkább magas minőségű, gyakran kézzel varrott anyag.

Az ilyen fajta betoldások rafinált kombinációban kerülnek a ruhára. Gyakori, hogy a csipke menyasszonyi ruha, csak az ujj részen készül ebből a nemes anyagból, amit ha valamilyen jó esésű sima chiffonnal vagy selyemmel kombinálnak nagyon elegáns, egyedi viselet születik.