Előnyök és hátrányok: könnyűszerkezetes ház vélemény

Könnyűszerkezetes ház kalkulátor

A nagypaneles technológiának köszönhetően, az előre legyártott falak, szerkezetek összeszerelése jóval gyorsabb és egyszerűbb, mint felhúzni betonból és téglából egy házat. A könnyűszerkezetes ház vélemény megoszlik ugyan, hiszen vannak, akik ezt preferálják, mások olcsó megoldásra hivatkozva úgy vélik, egyáltalán nem jó választás.

Mi akkor az igazság? Tény, hogy egy készház sokkal „gyengébb” konstrukciónak tűnhet a téglához képest, de balgaság egymáshoz hasonlítani, mivel önmagában a téglaháznak is vannak hátrányai.

A könnyűszerkezetes ház vélemény abszolút a pozitív irányba hajlik. Gyorsan elkészül és váratlan költségekre sem kell számítani. Az sem igaz, hogy sztenderd tervek alapján építenénk fel, hiszen a megrendelő álmodja meg az otthonát és a cégünk tervezői, majd kivitelezői aszerint dolgoznak.

A készházra hitelt is fel lehet venni, aminek törlesztőjét az otthonában lakva teheti meg. Nem kell évekig albérletet is fizetnie, mint ahogy sokan teszik, amíg a téglából épült házuk lakhatóvá válik.