Festőszalag beltérre és kültérre egyaránt

festőszalag

A lakásfelújítás mindig sok porral, piszokkal és szennyeződéssel jár. Sok gondot okoz az is, hogy a nem kívánatos helyeken, akárcsak az ajtófélfán, csempéken megmaradnak a festéknyomok. Szerencsére a megfelelő festőszalag alkalmazásával mindez elkerülhető. Ha valaki hatékony és eredményes munkát akar végezni, az egyszerűen nem teheti meg azt, hogy ezen kellék nélkül vág bele a házfelújításba.

Az első lépés tehát ennek a beszerzése és aztán minden szegély leragasztása. A festőszalag segítségével nagyon gyorsan le lehet ragasztani a nyílászárókat, illetve a padló szegélyeket egyaránt. Miért is olyan jók ezek a kiegészítők? Nos, a szalagoknak egy jó adottsága az, hogy könnyen felragaszthatók és nyom nélkül eltávolíthatók.

Illetve ezek nagyon változatosak, hiszen megvehető a beltéri festőszalag, ami ugye kényes felületekre alkalmazható, illetve megrendelhető a kültéri változat is, ami kint a kertben, udvaron állja meg a helyét. Sőt, még a dekoratív festéshez is van megoldás. Ekkor érdemes a speciális Tesa festőszalag mellett dönteni. Ez szabálytalan ívekhez és formákhoz lett megalkotva, amely biztonságos maszkolást nyújt még a durva felületeken is.