Fiskars hólapát többféle kivitelben

Fiskars hólapát

Január van. Már kóstolgatják bőrünket a nagy hidegek. Sok helyen már havazott és köszönve a tartós fagypont alatti hőmérsékleteknek, nem várhatjuk azt, hogy magától elolvadjon a hó.

A minőségi, tartósan erős nyelű és kanalú Fiskars hólapát nagy segítségünkre lehet a járdák és az autóbeállók területének a takarításában. A denakert.hu online áruház felhozatalában többféle kivitelben találhatunk ilyen minőségi eszközt.

Választhatunk hagyományosnak mondható Fiskars hólapátot, de vásárolhatunk keskeny hótolót, valamint autós változatot szintén. Utóbbi nyilván eléggé specifikus, ami különösen praktikus azoknak, akik domb- vagy hegyvidéken töltik a mindennapjaikat, ahol bármikor leeshet egy nagyobb mennyiségű hótömeg, teljesen beterítve az autót.

A hirtelen lejtőkön vagy domboldalakon való parkolásnál rendkívül fontos a biztos tapadású és a könnyed, akadályok nélküli indulás. Amennyiben nem szeretjük a váratlan helyzeteket, a Fiskars hólapát gépkocsiba való verzióját szintén érdemes megvásárolni.