Fontos-e, hogy az esküvői hajdíszek összhangban legyenek a ruhával?

esküvői hajdíszek

Az elmúlt heteket vagy hónapokat azzal töltötted, hogy menyasszonyi magazinokat lapozgattál és különböző üzleteket látogattál meg, ahol ruhákat próbáltál és a legcsillogóbb diadémokat is megtekintetted?

Úgy gondolod, hogy elég felkészült vagy az esküvői hajdíszek terén és van elképzelésed arról, hogy melyiket szeretnéd viselni az esküvő napján? De még ki sem választottad a ruhádat? Akkor honnan tudod majd, hogy minden össze fog illeni?

Jó ötlet korán elkezdeni az esküvői hajdíszek keresését, de ha túl korán állsz neki, akkor azt kockáztatod, hogy nem leszel összhangban a nagy napon. Az esküvői hajdíszeknek ki kell egészíteniük a ruhát. Gyakran előfordul, hogy a ruhatervezőknek saját hajkiegészítő kollekciójuk van, ami a ruháikhoz illeszkedik.

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne térhetnél el egy kicsit a megszokottól. Nem kell túlságosan biztosra menni, ezért ne félj egy kicsit kísérletezni az esküvői hajdíszek kiválasztásakor. Egyre népszerűbb az is, hogy az étkezés után a menyasszony átöltözik. Miért ne cserélhetnél frizurát is?