Ha könyvkiadó fordítót keres, itt megtalálja!

könyvkiadó fordítót keres

Nem egyszerű más nyelvbe átültetni egy regényt, enciklopédiát vagy a verseket, mert szaktudás és tapasztalat szükséges hozzá. Gyakran megtörténik, hogy könyvkiadó fordítót keres, mert más nyelveken megjelent kiadványokat szeretnének magyarul is megjelentetni. Amennyiben Ön egy könyvkiadó munkatársaként műfordítót keres, ne is lapozzon tovább, hanem bízza rá a munkát a Tabula Fordítóiroda jól képzett munkatársaira!

Az itt dolgozó műfordítók kitűnő nyelvérzékkel és nyelvtani tudással, valamint stilisztikai és esztétikai érzékkel rendelkeznek, jártasak az irodalmi műfajokban, így a munkájuk nyomán az olvasó ugyanazt az élményt kapja, mint amit az eredeti szöveg nyújtana neki. Olyan munkatársakkal dolgozik ez az iroda, akik anyanyelvi szinten beszélik a forrásnyelvet és a célnyelvet, ily módon tökéletes munkát adnak ki a kezükből. Tehát, ha könyvkiadó fordítót keres könyv, regény, novella, dalszöveg vagy vers fordításához, akkor ide érdemes jönnie, ahol az árak is igen kedvezőek. Az is nagyon fontos, hogy a kollégák mindig betartják a határidőket.

A román nyelv ennek az irodának az egyik erőssége. Ha bármilyen kulturális kiadványt, esetleg céges dokumentumokat vagy aktákat akar erre a nyelvre átültettetni, szintén jó helyen jár. Nagy tapasztalatot szerzett a román magyar fordító iroda Budapest területén a weboldalak, szerződések, üzleti levelek, használati utasítások, munkakönyvek, bizonyítványok, diplomák fordításában. Továbbá műszaki, orvosi, jogi szövegek románra történő lefordítását is vállalják az iroda munkatársai.

Olyan felkészült személyekről beszélünk, akik közül némelyikük több diplomával is rendelkezik, így biztos lehet abban, hogy Önnek az a személy végzi el a munkát, akinek a legtöbb ismerete van az adott szakterületen. Ha elektronikusan elküldi a lefordítani való anyagot az iroda e-mail címére, 1 órán belül meg fogja kapni az ajánlatot, részletekkel, átadásra és fizetésre vonatkozó információkkal. A román magyar fordító iroda Budapest városában megbízható, pontos munkát végez.