Hírességek hajbeültetése a HIMG klinikán

Forrás: himgeurope.com

Nem csak az átlagemberek küzdenek olyan problémákkal, mint pl. súlygyarapodás, bőrszárazság vagy kopaszodás, ez ugyanúgy érinti a színészeket, énekeseket, sportolókat vagy tv bemondókat is. Számukra talán még fontosabb a jó megjelenés, hiszen mindig reflektorfényben vannak. Természetesen nekik sem mindegy, hogy milyen megoldásokat választanak a bőrproblémájuk vagy a hajhullásuk ellen, mivel mindenki szeretne biztos és végleges módszert. A hajbeültetés a sztárok között is gyakori választás a hajvesztés megszüntetésére.

A Showder Klub és a Dumaszínház humoristája, Csenki Attila hajbeültetése a HIMG klinikán történt. A beavatkozás egy napos volt és kb. 5000 hajszálat ültettek át a sebészek. Attila országos fellépésein is szeretettel várja a humorra és nevetésre vágyókat.

Szebeni István azt vallja, hogy egy közszereplőnek rendkívül fontos, hogy mindig esztétikus legyen a megjelenése, és ebbe a frizura is beletartozik.Ezért is vállalkozott rá, hogy részt vegyen egy hajbeültetésen, mely során több ezer hajszálat helyeztek át hajspecialistáink István hajhiányos fejbőrére.

Szabó Dávid színész és az X-Faktor felfedezettje szintén a HIMG klinikát választotta. A hajbeültetése során 4000 hajszálat ültettek be az orvosok a kopaszodó területekre. Dávidnak a színházi munkája miatt is fontos, hogy sokáig meg tudja őrizni fiatalos kinézetét.

A hajbeültetés mindenki számára végleges megoldást nyújthat a hajhullás és a kopaszodás ellen. A HIMG klinika árai nem csak a hírességek számára elérhetőek, számunkra fontos, hogy a lehető legtöbb ember el tudja végeztetni ezt a beavatkozást, ha szeretné, ezért időnként hajbeültetési akciókat is szoktunk tartani.

Minőségi hajbeültetés csak a HIMG hajbeültetési klinikától!

Forrás: himgeurope.com