Hűtött fuvarozás modern eszközökkel

Hűtött fuvarozás szerte az országban

Hogyha friss árut szeretnénk eljuttatni valahová, akkor speciális kialakítású járművekre lesz szükség. A hűtött fuvarozás tehát speciális eszközöket igényel, ám ezek a modern megoldások egytől-egyig megtalálhatóak a Rudi Transport Kft. járművei esetében.

Az egyik legfontosabb dolog a hűtőrész tökéletes szigetelése, mert így magas energiahatékonyság mellett állítható be a megfelelő hőmérséklet a hűtött fuvarozáshoz.

A GPS nyomkövető rendszernek köszönhetően, folyamatosan figyelemmel lehet követni, hogy az ország melyik pontján tartózkodnak a járművek, amit a megrendelő is megtehet. Ez kimondottan kényelmes megoldás, ami nyugodtságot ad, hiszen nem kell állandóan a szállítmány holléte felől érdeklődni.

A hűtős autók válaszfallal vannak felszerelve. Ennek köszönhetően a rakteret több hőmérsékleti zónára lehet beosztani. Ez egy különösen költséghatékony megoldásnak számít a hűtött fuvarozás szempontjából. Természetesen a higiéniáról sem szabad megfeledkezni, mivel ez különösen fontos a fogyasztók egészségét figyelembe véve.