Időtálló választás az alu redőny

Alu redőny

Nem lehet belekötni, mert annyira már első ránézésre is prémiumérzetet vált ki belőlünk. Az alu redőny elegáns és nagyon hasznos.

Árnyékolja a helyiségeket és ezáltal energiát takaríthatunk meg nyáron, mert a klímát alacsonyabb fokozaton kell használjuk. Télen szintén előtérbe kerülnek a redőny hőszigetelő tulajdonságai. Az ablakokon keresztül távozik a legtöbb hő az épületek esetében, viszont az alu redőny leengedésével ez a hőveszteség jelentősen csökkenthető.

Ha már alu redőny, akkor érdemes a motoros változatok mellett dönteni, amelyek távvezérelhetőek és programozhatóak. Nem kell nap mint nap minden helyiséget végigjárnunk, hogy reggel felhúzzuk, délután pedig leeresszük az árnyékolókat.

Az ablakok is védve vannak, hiszen az alu redőny ellenáll a fizikai behatásoknak. A viharok, a jégeső gyakran jár együtt a betört ablakokkal. Viszont ezt elfelejthetjük, hogyha a könnyűfém redőnyöket választjuk. Árak tekintetében időtálló megoldásnak számítanak, hiszen az UV sugarak sem tesznek kárt a szerkezetében.