Infra fűtőtest minden méretű helyiségbe

infra fűtőtest

Megtakarítási szempontokból nem ritka eset, ha a téli zimankóban nem az egész házat kívánja felfűteni, csupán azon helyiségeket, ahol a legtöbbet tartózkodik. Az ilyen helyzetekben jön jól a hordozható infra hűtőtest, amit szükség szerint guríthatunk át egyik helyiségből a másikba.

Az infra fűtőtest praktikus és minőségi darab, de ez még csak a jéghegy csúcsa, hiszen a beépített gazdaságos infra panelnek hála, a fűtési egység energiabarát is. Az ár-érték arányban kitűnő infra fűtőtest nagyban fokozza a hőérzetet, ennek tükrében pedig kevesebb áramot fogyaszt. Nem kell attól sem megijedni, hogy az infra fűtőtest csak a kisebb szobák hőmérsékletét tudja fedezni, hiszen a szóban forgó eszköz a nagyobb helyiségek melegét is garantáltan biztosítja.

A könnyen kezelhető irányítópanelen feltüntetett hőmérséklet fokozatainak hála, mindig olyan klíma fog az otthonában uralkodni, amilyenre vágyik. A magas színvonalat képviselő fűtőtest csekély súlyának köszönhetően, problémamentesen mozgatható, amit a görgős lábak szavatolnak.