Ismerje meg a Kassai Irodaházat!

kassai irodaház

Sok vállalkozó fordít nagy gondot arra, hogy a cége olyan környezetben működjön, amilyen kétségtelenül a legmegfelelőbb a profiljához és a tevékenységeihez. A Kassai Irodaház számos cégnek ad otthont és olyan miliőt a napi teendőkhöz, amilyenre minden munkáltató és munkavállaló vágyik.

Az igen kellemes környékén elhelyezkedő épületet alapvetően a kiváló infrastruktúra, a könnyű megközelíthetőség, a modern berendezések jellemzik. Nem szabad elmenni amellett sem, hogy az irodaház parkja olyan, mint egy csodálatos, zöld oázis, ahol mindenki felfrissülhet, hosszabb vagy rövidebb idő erejéig. A Kassai Irodaház modern környezete és a belső terek átgondolt kialakítása úgy a munkavállalók, mint az ügyfelek kényelmét szolgálja.

Természetesen a bérlőket a költségek is felettébb foglalkoztatják. Nekik bizonyára jó hír, hogy a Kassai Irodaház kiszámítható kiadásokkal, a fix költségszint előnyeivel áll mindazok rendelkezésére, akik szeretnek előre és hosszútávra tervezni, ráadásul mindezt kaució nélkül.