Könyvelés határok nélkül

Modern könyvelés

Rengeteg könyvelőiroda közül válogathatunk manapság. De mi alapján választható ki az, amelyik megfelel a vezetői igényeknek? Elsősorban modern könyvelés szolgáltásokra van szükség. A kommunikáció a könyvelőiroda és az ügyfelek között kimondottan fontos.

A kollaboráció hiánya negatív hatással lehet a céges ügyek alakulására. A nextaccounting.hu célkitűzése, hogy 24 órán belül minden felmerülő kérdésre érthető és egyenes választ adjon.

A szakzsargon nagyon tudományosan hangzik, amivel egyeseket le lehet nyűgözni, viszont az ügyfelek nagy része szereti inkább tisztán látni a részleteket a könyvelés kapcsán. A felhőalapú ERP rendszer szintén a modern megoldások fontos részét képezi. Ezáltal a vállalat más folyamatai is kézben tarthatóak.

A papíralapú számlák tárolására többi nincs szükség, a hiteles digitális másolatnak köszönhetően. A könyvelés tehát teljes mértékben megoldható online. A naprakész portálnak köszönhetően, minden ügyfél hozzáférhet a könyvelés adataihoz. A fix árak szintén előnyt jelentenek, mert nem kell utólagos rejtett költségekre számítani.