Korrózióálló homokleválasztó vásárlás

homokleválasztó

A vízpumpáink a hosszú élettartam, a nagy hatékonyság és a kiváló karbantarthatóság szempontjából különböznek más márkák termékeitől. A centrifugál szivattyú olyan egység, amiben a szükséges nyomást, valamint a folyadék mozgását a centrifugális erő hozza létre, ez akkor keletkezik, amikor a járókerék a folyadékkal érintkezik. A készülék a következő alkatrészekből áll: járókerék, ami a gépház közepén helyezkedik el, valamint egy spirális test. A járókereket kulccsal lehet felszerelni a tengelyre.

A víz a szívócsövön keresztül jut a szivattyúházba, majd a forgó járókerék központi részébe kerül. A nagyobb nyomás és a jobb folyadékürítés létrehozása érdekében, a centrifugál szivattyú lapátjainak speciális alakja lehet és a járókeréknek a lapátok domború oldalával megegyező irányban kell forognia. Az ilyen pumpákat széles körben használják, amikor folyékony közeget kell felszívni. Ezen egységek típusai széleskörűek, így lehetősége van arra, hogy centrifugál szivattyút nemcsak víz, hanem más folyadékok pumpálására is használják. A hidrociklonokat úgy tervezték, hogy megtisztítsák a vizet a mechanikus és más részecskéktől, amelyek sűrűsége meghaladja a víz sűrűségét. A homokleválasztó széles körben használt eszköz a víz előkészítéséhez az öntözőrendszereknél. A készülék egy henger alakú részből áll, ami egy csövet tartalmaz a folyadék bevezetésére. A használata lehetővé teszi a különféle anyagok tömeges tisztításának vagy válogatásának a folyamatát.

Az iparban, például a kohászatban, a fémmegmunkálásban, a bányászatban és néhány más ágazatban is kötelező a kopásálló és tartós berendezések használata. Idetartoznak a poliuretán homokleválasztók is. Ezeknek az eszközöknek számos előnyük van, többek között a korrózióállóság, a megnövekedett rugalmasság és ennek következtében a deformációval szembeni ellenállás, az alkatrészek cseréjének egyszerűsége, ellenállás az olyan ellenséges környezettel szemben, mint a benzin, a savak, a lúgok stb. Ha homokleválasztót szeretne rendelni vagy érdekli a készülék ára, vegye fel velünk a kapcsolatot!