Kosárlabda palánk strapabíró kivitelben

kosárlabda palánk

Első ránézésre nincs semmi különleges benne. Viszont a hiányában jelentősen nehezebb lenne bejuttatni a labdát a gyűrűbe, ráadásul az anyaghasználat sem mindegy a kosárlabda palánk esetében, mivel ez mérvadónak számít az élettartamát illetően.

Egyrészt ki van téve annak, hogy rendszeresen hozzávágják a kosárlabdát, ami igen erős ütődéseket eredményez. Ezért nem véletlen, hogy a Spartan és a Salta kosárlabda palánk erős PVC-ből készül, ami nem törik vagy reped el az első néhány dobást követően.

Erősen tartja a gyűrűt, így az nem törik ki belőle, ha a magasból a szélére esik a kosárlabda. Ezek a termékek kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmasak. Ez szintén a prémium anyaghasználatnak köszönhető. A kínálatban egyaránt megtalálható a falra és a palánktartóra rögzíthető változatok.

Arra viszont érdemes odafigyelni a falra szerelés során, hogy ezt követően már nem változtathatunk olyan egyszerűen a magasságán, mint a palánktartó esetében. Az udvaron elhelyezett kosárlabda palánk a gyerekeket is képes hosszú órákra lekötni, ezért otthonra is beszerezhető.