Kötés minták, alapanyagok, kellékek egy helyen

kötés minták

A részletesen és érthetően felvázolt kötés minták ihletet és bátorságot adnak ahhoz, hogy saját magunk is belevágjunk egy új projektbe. Gyakran megcsodálunk valakin egy csodálatos, kézzel készített pulóvert, sapkát vagy kardigánt és úgy gondoljuk, hogy ez nekünk biztos nem menne.

Nos, ez tévedés, hiszen vannak olyan kötés minták, amikkel bárki jól elboldogulhat és elkészíthet egy teljesen egyedi ruhadarabot. Aki még kezdő ezen a téren, annak ajánlott egy könnyebb ruhadarabbal kezdeni. Egy szép, puha sál, kendő vagy sapka tökéletes indításnak. Ha ezek már könnyen mennek, már beljebb merészkedhetünk kicsit a kötés világába. A bevállalósabbak nyugodtan elkezdhetnek egy pulcsit vagy kardigánt. Ehhez szuper kötés minták sokaságából van mód válogatni.

Amennyiben nem vagyunk kifejezetten jártasok a kötésben, ez különösképpen ajánlott. A nordfonal.hu webáruház oldalán találunk ilyesmit is. Itt beszerezhetünk mindent, ami a nagy műhöz szükséges: gyönyörű fonalakat, kötőtűt, gombokat, sőt, még projekt zsákokat is.