Kozmetika 3 kerület minden korosztálynak

Kozmetika 3 kerulet

A tinédzserek rengeteget szenvednek a pattanások és a miteszerek miatt. Emiatt időről-időre érdemes elmenniük egy olyan szakemberhez, aki kíméletesen kitisztítja az arcukat. Lukucz Anita vezetésével üzemel a kozmetika 3 kerület területén.

A szakember készségesen várja a bőrproblémákkal küzdő tinédzsereket egy néhány órás arckezelésre. Persze nem csupán ők látogathatnak el a kozmetika 3 kerület szalonjába, hanem azok a hölgyek is, akik az anti-aging eljárást szeretnék kipróbálni a ráncaik halványítására.

A repertoárból választható még masszázs, sminkelés és mikrodermabrázió. A szakember mindenkinek tud ajánlani egy-egy olyan kezelést, amivel szebbé varázsolhatja a bőrét. A weboldalon lehet megtekinteni, hogy mennyibe kerülnek a szolgáltatások.

A kozmetika 3 kerület címe Lajos utca, ami könnyen elérhető gyalogosan, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. A vendégeknek előre időpontot kell foglalniuk. Ezt a 06 70 607 8475 telefonszámon tehetik meg. A szakember nagyon szívesen válaszol az általuk feltett kérdésekre is.