Liszt Ferenc reptér parkolás gazdaságos áron

A fővárosban egyre nagyobb gondot okoz a parkolóhelyek hiánya. De mi van abban a helyzetben, amikor utazásra kerül a sor? Akkor vetődik fel a kérdés, hogy miként lehetne kijutni a reptérre minél egyszerűbben.

A Liszt Ferenc reptér parkolás számos problémát orvosol, mivel nem kell egy ismerőst sem megkérni annak érdekében, hogy eljuttasson a repülőtérig a csomagokkal együtt. Csak be kell pattanni a saját kocsink volánja mögé és a nyaralás ideje alatt ott lehet hagyni fedett helyen az autót.

Természetesen nem ott helyben kell keresgélni az ideális parkolóhelyet, mivel az online parkolóhely foglalásra is van lehetőség a fedettrepterparkolp.hu weboldalon. Akinek szüksége van transzferszolgáltatásra az érdeklődhet a +36-20-20-30-621-es telefonszámon.

A reptéri behajtási díjat a F.A.P. fizeti, ezért arra sem lesz gondja az ügyfeleknek. A parkolóhelytől nem gyalog kell megtenni a távolságot, mert az utasok rendelkezésére állnak a 9 férőhelyes kisbuszok, amelyek elszállítják őket egészen a terminálokig. A Liszt Ferenc reptér parkolás megkönnyíti az utazással járó nehézségeket.