LOGICO Piccolo kártyacsomag kicsiknek

Logico Piccolo

A nagyobb óvodások, illetve a kisiskolások szívesen játszanak a szabadidejükben különböző feladatlapokkal. Tulajdonképpen játszva tanulnak és észre sem veszik, hogy közben mennyi mindent elsajátítanak.

A tudatos szülő igyekszik becsempészni néhány fejlesztő játékot a mindennapokba, természetesen az életkori sajátosságokat figyelembe véve. A LOGICO Piccolo érdekes feladatokat rejt több területen is. Kitűnően használhatóak otthon, sőt, az iskolában kiegészítő tevékenységek alkalmával is nagyszerűen beválik.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a gyerekek hihetetlenül élvezik a színes lapokkal való munkát. Ha még nem ismeri Ön ezt a lehetőséget, de felkeltette az érdeklődését, akkor nézze meg mit kínál az okosjatek.hu webáruház ebben a kategóriában! A LOGICO Piccolo több korosztálynak kínál remek perceket.

Vásárlás előtt mindenképp olvassa el a leírást, ahonnan megtudhatja, hogy az adott kártyacsomag mit tartalmaz, miként használható! A LOGICO Piccolo kiváló befektetés, ha megrendeli nem fogja csalódás érni.