Miért lettek ilyen közkedveltek a borbély szalonok?

borbély szalon

Egy mondatban talán nem lehet megválaszolni. Több dolog is közrejátszik egy borbély szalon sikerében. Nyilván elsősorban elhivatott munkatársakra, borbélyokra van szükség, akik ez esetben borbély csajok, akik kiváló csapatot alkotnak. Már önmagában ez is egyedinek számít, de ha belegondolunk, akkor hamar rájövünk, hogy mi erre a logikus magyarázat. Pedig ki értene jobban a szakállvágáshoz egy férfinál?

A lányok más szemmel látják a pasikat, ezért olykor jobban tudják, hogy milyen fazon áll jobban egy férfinak. Az A76 nem az a tipikus csajos csapat, akik mindenáron minden kliensből Ken babát szeretnének varázsolni. Éppen ellenkezőleg, mindenben állnak az ügyfelek rendelkezésére, ezért akár tanácsot is kérhetünk a frizuránkkal kapcsolatban. Rengeteg férfi évek óta ugyanolyan frizurát vágat magának. Semmi változtatás, pedig amint tudjuk, éppen ez az, ami gyönyörködtet. Meglehet, hogy a mostani az jól áll, de mi van, ha egy másik még jobban kiemeli az arc karakterisztikáját és a markáns vonalakat.

A borbély csajoknak nemcsak az ollójuk vág, hanem az eszük is, és segítenek megtalálni az ideális frizurát vagy szakállviseletet, amivel új külsőt kölcsönözhetünk magunknak. A szakértelmen kívül, lényeges szempontnak számít a szalon hangulata. Ki ne érezné magát otthon egy ilyen ízlésesen berendezett helyen, ahol várakozás közben leguríthatunk egy whiskyt vagy kézműves sört is a ház ajándékaként?!

Bár azt is érdemes hozzáfűzni, hogy várakozási idő nem nagyon van, mivel online foglalhatunk időpontot a borbély csajoknál. Még a kutyust sem kell otthon hagynunk vagy rábízni valaki másra, mivel „ő“ is szívesen látott vendég az A76 szalonjaiban. A siker további titka pedig egy nagyon egyszerű dolog, mégpedig az, hogy a szakállnövesztés ismét divatba jött. Éles váltás a 90-es és a 2000-es évekhez képest, hiszen akkoriban alig lehetett látni ilyen szakállkölteményeket, mint manapság. Amennyiben betérünk valamelyik szalonba, akkor az A76-nál tökéletes haj- és szakáll kombóra számíthatunk.