Milyen előnyei vannak a raktári etikett címkének?

Címkék többféle változatban

A nagyobb raktárakban hatalmas árukészletet tárolnak és forgalmaznak, ezért azokat valamilyen módon rendszerezni és követni kell. A modern eszközök révén, ez most könnyebb, mint valaha, amennyiben biztosítjuk a megfelelő körülményeket.

A helykód raktári etikett címke megkönnyíti a készlet nyilvántartásba vételét és nyomon követését mindaddig, ameddig eladásra kerül. A raklapokra, oszlopokra történő felhelyezés a napi munkát is megkönnyíti, nem beszélve arról, hogy a digitális nyilvántartás révén, a leltári munkálatok is egyszerűsödnek.

A raktári etikett címke legfontosabb eleme a vonalkód, ám a nagyobb méretű raktárak esetében, célszerű jól látható nyilakkal és jelekkel is ellátni a címkéket a gyorsabb tájékozódást elősegítve.

A cég igényeinek megfelelően, a tekercses-cimke.hu oldalon rendelhető tekercsben nyomtatható változat, üres vagy egyedi felirattal is. A raktári etikett címke szerepe tehát kulcsfontosságú lehet a napi adminisztratív és gyakorlati munkálatok során, ezért érdemes áldozni rá.