Mindenkit elbűvöl a hegyikristály karkötő szépsége

hegyikristály karkötő

Amikor a megjelenésre gondolunk, akkor gyakran csak az öltözet és esetleg a frizura jut az eszünkbe. Valójában a részleteken sok múlik, amit nem szabad elhanyagolni. Egy sajátos dizájnnal rendelkező hegyikristály karkötő képes új fényben feltüntetni a viselőjét. Nemcsak a megjelenése, hanem a mögötte lévő spirituális tudás is sokrétű.

Maga az anyag, a kvarc ásvány víztiszta változata. Már az ókori görögök is ismerték és gyakran használták. Eleinte ezt hitték, hogy egyszerű jég, ami nem olvad meg. Természetesen ennél sokkal több. A hegyikristály karkötő segít abban, hogy tisztábban lássuk a világot. Képes a lelki védelmezésre, miközben magába szívja a jó szándékot és azt kisugározza a környezetébe.

Teljesen sajátos rezgéstartománnyal bír, aminek bizonyos szintű gyógyító sajátosságot tulajdonítanak a kristályterápiában. Rendkívül sokoldalú a hegyikristály karkötő és viselője többet kap, mint elsőre gondolná. Tudjunk meg többet erről az egyedi ékszerről és bátran tapasztaljuk meg az előnyeit! Nagyon érdekes és új élményekben lesz részünk.