Mobil szekrény, az okos tároló

mobil szekrény

A ruhák pakolgatása egyik szobából a másikba sokszor igen idő- és energiaigényes feladat. Ha van otthon egy mobil szekrény, akkor mindjárt könnyebb lesz ezek rendszerezése és tárolása.

A mobil és összeszerelhető dolgokat főleg azok kedvelik, akik szívesen alkalmaznak praktikus megoldásokat és szeretnék, hogy minden a megfelelő helyére kerüljön a lakásukban. Ez a szekrény mozgatható, könnyű súlyú, ideális szobákba, gardróbokba, de öltözőbe is. A szezonális ruhák tárolásához be lehet tenni pincébe, padlásra, vagyis olyan helyiségekbe, ahol megfelel egy olcsóbb szekrény is. A mobil szekrény most, ősszel remek lehetőséget nyújt arra, hogy a nyári ruhákat tiszta helyre tudjuk elraktározni a jövő szezonra.

A gyerekszobában is jó helye van, hiszen könnyű, fém, műanyag és textil felhasználásával készül, cipzárazható ajtói vannak, így sokkal kevésbé balesetveszélyes a kicsikre nézve, mint a hagyományos változatok. A mobil szekrény barna, kék és bordó színekben rendelhető meg a hasznos-holmik.hu webáruházból, verhetetlen áron.