Modern stílusú kerti sarok ülőgarnitúra

kerti sarok ülőgarnitúra

A modern építészeti stílus remekül felismerhető az általános jegyeiről, aminek előkelő része lett a hatalmas, növényekkel megtöltött terasz. Ahhoz pedig, hogy ezt a balkont esztétikussá, na meg persze kényelmessé varázsoljuk, elengedhetetlen egy kerti sarok ülőgarnitúra megvásárlása.

Tökéletes választás lehet a Salvador L alakú kerti kanapé, ugyanis remek tulajdonságokkal rendelkezik. Az ülőgarnitúra váza alumíniumból épül fel, ami roppant kedvező, ugyanis muszáj ellenállnia az időjárási viszontagságoknak, emellett pedig strapabíró is. Továbbá, ez a kerti sarok ülőgarnitúra komfortos párnákkal rendelkezik, aminek könnyedén lehúzható és mosható huzata van, így nem kell tartanunk az esetleges szennyeződésektől.

A Salvador kerti sarok ülőgarnitúra viszonylag nagy, 3-4 személy kényelmesen elfér rajta. L formájának köszönhetően pedig a délutáni szunyókálásra is alkalmas. Természetesen roppant fontos szerepet tölt be az esztétika is. Az elegáns világos színek, a fehér és a szürke pedig garantáltan mindenkit levesz a lábáról.