Nem játék a potenciazavar

potenciazavar

Az élet egy nagyon összetett dolog, amiben a fizikai síkon túl, a lelki történések ugyanolyan fontos szerepet játszanak. Ennek ismeretében máris nyilvánvaló, hogy a potenciazavar több dolog összetételéből születhet meg. Néha csak a stressz, az idegesség, a túlzott teljesíteni vágyás vált ki fizikai tüneteket, míg máskor bizonyos betegségek húzódnak meg a háttérben.

Az egyre divatosabb nyugatias életmód szintén kiválthatja. A kevés mozgás, cukros és zsíros ételek fogyasztása a potenciazavar fő oka lehet. Szerencsére, ilyen esetekben elég csak az életmódot megváltoztatni és máris javulni fog a helyzet. A gyakori mozgás segíti a tesztoszteron hormon szintjének a növelését, ami pozitívan hat a nemi vágyra.

Egy alapos edzést követően máris fickósabbnak érezhetjük magunkat és készen bármilyen akcióra. A potenciazavar kezelése ilyen formában, a mögöttes okok ismeretében otthon is kezelhető hatékonyan. Az étkezések megváltoztatása, táplálék kiegészítők alkalmazása tovább javítják a helyzetet, ha a tünetek már megjelentek.