Nikotinmentes hevítőrúd gyors kiszállítással

nikotinmentes hevítőrúd

Egy nagyon jó alternatívája a dohányzásnak a hevítőrúd alkalmazása, amiből kapható nikotinos és nikotinmentes egyaránt. Közvetlenül a cigarettázás abbahagyása után a nikotinmentes hevítőrúd nem feltétlenül jó megoldás, hiszen a cél a fokozatos leszokás.

Először remek választásnak minősül a nikotinos heets, mert így nem kell hirtelen szembenéznünk a megvonás keserves tüneteivel, hiszen voltaképpen nikotinfüggők vagyunk. Egy idő után ezt felválthatja a csökkentett nikotintartalmú hevítőrúd, ami újabb lépést jelent a leszokás felé.

Csakis ezeket követően jöhet a teljesen nikotinmentes hevítőrúd, amit megvehetünk többféle ízben, mentolos ízesítéssel is. Persze, a minőségre mindig törekednünk kell, ezért érdemes szétnézni a hevitorudaruhaz.hu webshop termékpalettáján.

Itt megbízható és színvonalas termékeket bocsájtanak eladásra, rendelés esetén pedig nagyon gyors, 1 munkanapos szállítást biztosítanak. Akár nikotinos, akár nikotinmentes hevítőrúd beszerzése érdekében keresi fel a boltot, biztosan tökéletes kiszolgálásban lesz része.