Olasz villára emlékeztető balatoni nyaralók épülnek Siófokon

siófoki nyaralók

Olaszország minden szegmensében vonzó üdülőhely, legyen szór a kulturális látványosságokról, a fantasztikus gasztronómiai élményekről és persze az egyedülálló, roppant különleges építészeti stílusról. Ha szívesen megidéznénk a belföldi nyaralás során is az olasz virtust, forduljunk bizalommal a Balaton Beach House szakértő csapatához! A kiváló renoméval rendelkező gárda az olasz építészet színe-javát hozza el nekünk a Villa Novecento eladó apartmanjaival. Igazán megérnek egy pillantást ezek a siófoki nyaralók.

De mi áll pontosan az ajánlat mögött? Nos, a tendencia azt mutatja, egyre többen kívánják az ország határain belül eltölteni a nyaralásra szánt napokat, a hosszadalmas, fárasztó külföldi út helyett. A vakáció jóval minőségibb, ha nem béreljük, hanem birtokoljuk az apartmant. A Balaton Beach House jóvoltából mindez most reális áron elérhető bárkinek, akinek már régóta dédelgetett álma a privát üdülőház megvétele.

A Balaton közelében lévő településeken kínált apartmanok mindegyike felújított, a modern kor embere által támasztható igényekkel tökéletesen harmonizáló épület. Az egyik legnépszerűbb üdülőház típus a Villa Novecento, természetesen nem véletlenül. A minden ízében olasz hangulatú hétvégi ház a zavartalan feltöltődés színterévé avanzsálhat, akár 18 millió Forint alatt is. A Villa Novecento épületek bája a modern és a klasszikus jegyek megkapó, okos kombinálása. Jól érzi itt magát mindenki, kortól és nemtől függetlenül.

Ráadásul a saját nyaralónkkal nem kell a szezonhoz sem kötni a pihenést. Ha kedvünk tartja, a hosszú hétvégék alatt is simán leruccanhatunk a Balatonhoz, fáradtságos tervezgetés, készülődés nélkül. Az olasz mintájú siófoki nyaralókban könnyű magunk mögött hagyni a stresszes élet minden nyűgét. Az apartmanok közel vannak a vízhez, illetve néhány perces sétára a különféle fontos szolgáltatókhoz, mint ATM, étterem, gyógyszertár stb. Ha szívesen merülnénk el a részletekben, az említett gárda weboldalát meglátogatva bőséges információforrást találunk a vásárlás mikéntjeiről.